Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (7.39 secunde)
FARCAS) Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008.
Cand obiectul a reaparut, Natt era de serviciu si el a fost cel care a sunat la Jacksonville, pentru decolarea avioanelor, obiectul fiind prins, in acelasi timp pe radarul principal MSQ102, ca si pe alte cateva de radare secundare.
Cazuri mai vechi 1. ... Pe data de 20 iulie 2009 Marian Dima, operator si fotograf profesionist asista, in apropierea statuii aviatorilor din Bucuresti, la festivitatile prilejuite de Ziua Aviatiei.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej. ... Din punctul sau de vedere, accesul public la aceasta arhiva este una dintre cele mai importante decizii, legate de problematica OZN, din ultimii ani.
Cele mai avansate arme si sisteme militare de urmarire sunt neputincioase impotriva lor. ... Prezenta OZN nu mai este de domeniul mitologiei.
FARCAS) (Continuare) In paralel, Observatorul Lick din California va efectua cea mai cuprinzatoare cautare pentru transmisii optice laser venind de pe alte planete.
Rezumam mai jos principalele idei din raspunsurile date de venerabilul politician canadian. ... Mai recent, de pilda, in timpul Razboiului Rece, in 1961, au fost vazute aproximativ 50 OZN-uri in formatie, zburand spre sud, din Rusia deasupra Europei. ... Ar putea face asta chiar si intr-un timp mai scurt.
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
OZN-ul Tic-Tac, care a pus in miscare grupul de operatori USS Nimitz in 2004, nu a fost vazut doar de catre piloti si de camerele cu termoviziune, ci si de radare si mai multe sisteme de senzori de inalta tehnologie, asa cum este documentat intr-un raport de 13 pagini scris in 2009 pentru Pentagon.
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Dar specialistul in informatii Luis Elizondo, care a condus proiectul AATIP, ca si continuarea lui nefinantata, a aranjat in liniste, chiar inainte de a parasi slujba sa din Departamentul Apararii, in octombrie 2017, desecretizarea unora dintre cele mai neobisnuite videoclipuri din seifurile secrete ale Pentagonului:
In el se observa mai multe detalii cheie, care ne pot apropia de intelegerea evenimentului inregistrat: ... Se vede ca obiectul, oval, este capturat si recapturat de radar, dar la un moment dat accelereaza cu o viteza extraordinara, pe care dispozitivele nu o mai pot controla, si dispare.
Erau la 13 mile de aeroport, deasupra zonei Baillieston, la o altitudine de 1200 metri, cand pilotul si copilotul au vazut, chiar in fata, venind spre ei, un obiect care a trecut la circa 100 de metri sub avion, inainte ca membrii echipajului sa aiba timp sa schiteze vreo manevra de evitare ori chiar sa apuce sa vada mai bine ce anume era.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Am comentat cateva dintre ele, demonstrand interesul agentiei in fenomenul OZN, mai ales dupa spectaculoasele observatii, din iulie 1952, deasupra capitalei SUA. ... - Din cele 1500 de rapoarte, Air Force afirma ca 20% sunt neexplicate, iar din cele primite din ianuarie pana in iulie 1952, 26% sunt considerate neexplicate.
Chiar si dupa terminarea razboiului rece, ei s-au temut ca Uniunea Sovietica sau China au pus mana pe un OZN prabusit si ca recolteaza secretele sale, pentru a dezvolta avioane de lupta super-rapide, care ar putea si sa pluteasca nemiscate in aer, ori sa fie invizibile pentru radare.
google-analytics.com